Translators (EN-NL)

Ondertitelaar(s) gezocht voor tv-documentaire!

Beste studenten,

Voor onze studie journalistiek zijn we bezig met onze afstudeerdocumentaire. We volgen Aktas Erdogan, de zoon van de gevangen Turks-Nederlandse journaliste Füsun Erdogan: http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2668/Buitenland/article/detail/3618300/2014/03/19/Turks-Nederlandse-journaliste-Fusun-Erdogan-blijft-in-Turkse-cel.dhtml

De documentaire gaat in première tijdens het CampusDoc FilmFestival op 1 juni in het Louis Hartlooper Complex en wordt daarna onder meer vertoond op Festival De Beschaving. Verder wordt hij uitgezonden bij een omroep in New York. We zijn daarom op zoek naar één of twee mensen die de film willen vertalen naar foutloos Engels.

We hebben hiervoor helaas geen budget, omdat we de documentaire maken met geld uit enkel onze eigen portemonnee. We vragen ons daarom af of één van jullie het wellicht leuk vindt om vrijwillig voor ons te doen, dan wel in de vorm van een studieopdracht. Uiteraard komt je naam en eventueel logo in de aftiteling en heb je al gegarandeerd drie uitzenddata.

Het ondertitelen moet gebeuren op dinsdag 13 en woensdag 14 mei (11.00-18.00). De documentaire duurt zo’n 20-25 minuten en bestaat uit scènes, gesprekken en interviews. Omdat het handig is te kunnen overleggen en het ondertitelen technisch is, willen we graag met de ondertitelaar(s) afspreken om het ‘live’ te kunnen doen. We wonen en studeren zelf in Utrecht, maar kunnen uiteraard ook naar Groningen komen.

Wie wil ons helpen, alleen of in duo/trio? Bel/mail ons graag z.s.m. via annemariewitde@gmail.com of 06-33401317.

Hartelijke groeten,
Annemarie de Wit
Pieter Munnik

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s